الفلبين حالها حال اى دولة مكدسة بسكانها ولا تجد لهم عمل صعب جدا الحصول على الجنسية فيها لكل تحصل على الجنسية لابد ان تقدم مستندات تثبت انك مواطن ملتزم جدا لمدة 10 فى الفلبين يعنى لو عايز تحصل عليها بعد 10 سنين عليك ترتب حالك من الان وتظبط كل شئ من الضرايب ومعاملاتك المالية وغيرها
وللمزيد من المعلومات تفضل بالتسجيل في البوابة الأولى والأضخم حول عرب الفلبين
www.araphil.com